TWENTY FIVE YEAR AGE


HUSZONÖT ÉVESEN!

UTOLSÓ HÓNAPOKBAN!

MIELŐTT BELE OLVASOL KÉRLEK NÉZD MEG EZT A VIDEÓT!

Körülbelül 7- 8 évvel ez előtt  történt. 

 

Helyszín Budapest őrs vezér  tere kollégákkal munka utáni megérdemelt pár sör ., fogyasztása közben oda jött hozzánk egy huszonöt  éves korú srác ,és  meghívott minket egy egy italra , amit  elfogadtunk  .

Mi  értetlenül egymásra nézve a fura idegen  közvetlenségét , én megkérdeztem az új ivócimboránkat , hogy honnan az ismeretség , erre ő  fiktív sztorikkal igyekezett  oldani a mi értetlenségünket .  Ez a fiatal  ember mindent megtett azért, hogy a figyelmünket elnyerje  , de mi még mindig a annak  a hatásában voltunk , hogy ilyennel még nem  találkoztunk ebben környezetben  , és az értetlenségben voltunk.

 

Igen ő már tudata az amit mi még nem is sejtettünk!

NYIROK MIRIGY RÁKJA VOLT !   

RÁK WIKIPEDIA RÁK WIKIPEDA RÁK WIKIPEDIA

Pár perces felszínes ismerkedés után ez derült ki a srácról!  Ő aki ugye nagyon beteg , és az utolsó maximum 3 hónapjait (orvosok mondták neki )  élhető ember volt!  Ő már akkor  olyan szörnyű dolgot birtokolt amit sokunk , nem is sejt , a HALÁLT ! AMI BEÁRNYÉKOLTA MINDENNAPJAIT!

 

Nem az árnyékkal foglalkozva amivel együtt kellett neki  élnie ő megcáfolva , közvetlenül , embert szeretve jószívűen, vakmerően, energikusan, ÉLNI AKARÁSSAL ! 

Ő abban a tudatban élte mindennapjait , hogy már nem sok van hátra  . és igen úgy élte a napjait ahogyan azt a betegsége előtt is kellett volna!

Nekünk is így kellene?

Sajnos   a világ olyan lett vagy tán volt mindig , hogy azokat a dolgokat  tesszük amiket elvárnak tőlünk , és elfelejtjük a vágyainkat álmainkat. Mindig megfelelni  mások elvárásainak élve leélni egy életet , és magunkat elfeledve !

EGYEDÜL TE KEZEDBEN A VÁLASZTÁS  JOGA MIVEL ISTEN ADTA JOGUNK VAN A SZABAD AKARAT! 

Szabad Akarat :Szabad Akarat :Szabad Akarat :Szabad Akarat :Wikipedia

 

A szabad akarat nem jelenti azt, hogy bármit megtehetünk, amihez kedvünk van: például senki sem dönthet úgy, hogy felugrik a holdra majd vissza. Hanem azt jeleni, hogy egy személynek megvan rá a lehetősége, hogy egy adott helyzetben szabadon választhat két vagy több különböző lehetőség közül.

 

KEZDJ EL ÉLNI MAGADÉRT

 

(Szerintem  meggyógyult ez a srác! REMÉLEM! )

Adj időt magadnak NÉZD MEG! 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s